Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Magánnyugdíjpénztárból vissza államiba: mit nyernek és mennyit bukhatnak a tagok?

levimex Előzmény: #327482

Pont erre jutottunk, havi pár ezer forintot fizetek az eü. ellátásért. Amíg Mo-n 60-80% az elvonás minden hivatalosan kifizetett pénzből, addig ellehetetlenítik a vállalkozást. Amíg jól ment a szekér addig kifizettem, de elég volt. December végén papíron eladom mind a két céget . Fizetek magam után pár ezer ft-ot. Ingatlanom nincs, minden a gyerekek nevén van, autó átkerül olyan barátom nevére aki hivatalosan is fenn tudja tartani.Hivatalosan semmin nincsen. Én csak üzembentartó leszek. Lehet, hogy kicsit drasztikus a hozzáállás, de elegem lett. Akkor lennék a legboldogabb ha minden adózást eltörölnének, és helyette egyféle lenne. Fizess a nyereséged, forgalmad, bevételed után x %-ot. De ha egyetlenegyszer megfognak, hogy csalni akartál és nem fizetted be ami kell, min 3 év letöltendő. Kis hazánkban az a baj, hogy ez színtől függetlenül abszolút nem érdeke a felső vezetésnek. Eddig megpróbáltam normálisan csinálni, és csodálkoztam, hogy Euroman hozzáállása, hogyan lehet ennyire negatív. Most már megértem