Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: A Deutsche Telekomnál is a magyar válságadó a téma

JP Előzmény: #314551

"Nem a multik megadóztatásával a problémám, hanem azzal, hogy egyik napról a másikra kijelenti holnaptól fizetsz és nem is keveset." -melyből kiemelném a "...egyik napról a másikra kijelenti holnaptól fizetsz és nem is keveset" részt.

Filter!

Most nem mellveregetni akarok, de spec már több mint másfél éve várom ezt a távközlési sarcot, egyszerü mezei spekulánsként. Lásd alábbi linken, http://stocklandyard.hu/forum/topic/56/112/#post6711 ( ha nem nyílna pontosan a link, akkor a 178-as hsz ). Ha én vártam, ami természetesen nem biztosíték, hogy úgy is lesz, azért az elképzelhetőbb, hogy magasabb körökben már nagyon rég óta a levegőben röpködött ez a bejelentés. Ahogy a linken is utalok az árfolyamra, spec már akkor elképzelhető lehetett,hogy bizony egy ilyen aódnem bejelentése , felsőkörökben megfogalmazódhatott. És az nagyon jól van így, hogy amíg nincsenek konkrétumok, addig csak pletykák vannak, és a piac áraz, előre mint mindig, csak néha önfeledten. Egyáltalán nem jött ez váratlanúl.

A multikkal kapcsolatban csak azt tudom mondani, hogy már ők maguk is sokalják itt egymást, de nem lesz semmiféle általános elhúzás a piacról.