Re: nincs cím
Atticus Előzmény: #312703eurgbp nagyobb sztár most mint eurusd úgy látom. Nem bántásként akartam mondani, csak ma kb. 6 cég elemzését olvastam illetve hallgattam az elemzőket.. mindegyik egy nótát fúj, bár a jóslatok elég delpho-iak, ha esik akkor persze hát túlvett volt, ráfért már. igaz azt egyik se mondta előre hogy az a lehetséges korrekció 100 vagy 700 pont, mert ugye nem mindegy. ha meg tovább hasít akkor áhh persze a nyomda..
Usd-indexre 3% bullos, AAII bullos, Vix rekord, usd elleni fogadás világcsúcs, 100-ból 93 elemző biztos a pumpában, árupiac kiakasztva, 100-120usd-s olaj 5000-res arany, 30e Dow 15 év múlva, alapok cash rátája az áprilisi all time low alatt, osztalékráták all time low, soha ennyi cég nem jött még tőzsdére, munkanélküliség szinte mindenütt rekord, minden hétre jut 2bankcsőd, 7 eu-s ország szégyenlistán ecetera-ecetera. Ha marad ez a sebesség az usd-ben akkor nem kell nagy matekosnak lenni: november közepére 1,53 és aztán mi lesz kérdezem, mi marad a további fantasztikus évekre?