Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

GáborGábor Előzmény: #310004

"buta cigányok" ...

Nem is rossz tőled!

Az usában nem csak feketék képviselik a színeseket. Tehát a hiba nem itt keresendő.

Nézeteim a gyűlölködés ellen szólnak, az összefogás érdekében. Aki nem akar összefogni a többivel az nem lehet magyar. Bőrszíntől függetlenül. Magasról teszek arra, hogy kik voltak a felmenői. Zsidó, cigány, erdélyi román/magyar.

A vallása sem érdekel. Mohamedán, zsidó, görög-keleti, az nekem smarn.

Magyarul tudjon, érzelmileg legyen elkötelezett e nemzet és ország lakói iránt. Akik nem állnak be ebbe a sorba, az olyanok nem érdemelnek részemről sem részvétet, sem törődést. Ezen nézeteket a Jobbik képviselte - egykor. Lassan szétesik. De emlékszem egykori tanárom azon kijelentésére, hogy a Fidesznek nincs Európában semmilyen rokon pártja ami támogatná rendszerváltás esetén.

Rendszerváltás papíron megvolt. A figurák maradtak. A játék szabályai sem változtak. De a Fidesz komoly pályát futott be.

Ez lehetne a jobbik követendő példája. De alapjaiban különbözik a hozzáállásuk. Nem akarják elfogadni a játék szabályait.

Kicsit elkalandoztam.

Bocsánat.

Politikai téma lenne a cigányság kérdése?

Szerintem nem az.

Nem lenne szabad felhasználni de lehet vele élni. Mivel a jelenség jól példázza a magyar és magyar érzelmű kisemberek mélybe sülyedését az EU -hoz mérten. Mert nem csak cigányok élnek szegénységben.

Ha a kérdést úgy teszik fel, ki és hová kerüljön akkor azt válaszolom, aki képes megfelelő normák szerint viselkedni és élni (ehhez nem szükséges az elnyújtott oxfordi dialektust és szóhasználatot ismerni ...) az legyen honfitársam, akár az EU-n belül is. Aki nem, annak idézhetem Gy.F. -et vagy Sárközyt : el lehet/kell menni ...