Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #305885

Ekkora egy szar céget, mint ez a Telekom!

Elégedetlen voltam a céges internetszolgáltatónkkal, ezért kértem árajánlatot 8 internetszolgáltatótól (kb. 10 internetelőfizetés).

1 hét alatt:

3 cég válaszolt konkrét ajánlattal (árakkal)

2 küldött automatikus választ, hogy nemsokára előállnak árajánlattal (de 1 hét alatt nem sikerült még nekik)

és a Telekom az az én konkrét ajánlatkérésemre olyan válaszokat küld, hogy kattintsak ide meg oda, és a linken található táblázatból szedjem össze magamnak...

Anyjukat, én nem műszakiként össze tudtam szedni és meg tudtam fogalmazni, hogy mit akarok, akkor legalább annyit megérdemlek, hogy ők is szedjék össze a választ, ráadásul ennyi előfizetés esetén adjanak egyedi árat, ne egy nyilvános honlap árát.

Ráadásul elképedek ha arra gondolok, hogy kit és hogyan kellene bevadásznom, ha valami problémám lenne a szolgáltatással?! Akkor is kattintgathanék ide-oda, aztán majd válaszol talán valaki??

Borzalmas a szolgáltatások színvonala Magyarországon.

Két haverom is, az egyik aki a germánoknál él a másik a hollandoknál azt mondták: az az elképesztő, hogy Magyarországon hiába van pénzed, akkor is csak olyan gagyi szolgáltatási színvonallal találkozik az ember, hogy az normális országokból érkezőknek egyszerűen megdöbbentő.

Üzleti lehetőség az van Mo-n: bármit normális módon kell szolgáltatni, de Mo-n még mindig a 80-as évek balatoni lángossütő vállalkozója az IKON.