Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #300662Aki tud ilyen beker helyeket megírhatná. Régen olaszban tarvisio volt, ez gondolom lecsengett már.
Fodrászomhoz mindig jönnek barátnőjei, hozzák törökből a cuccokat, török cuccokat, amik a menő márkákat utánozzák. Ezek a gucci, meg többi márka. Azt mondja Isztambulba járnak és a boltokba eladogatják a cuccokat, és megyeget.
Nem tudom merre vannak ilyen helyek, csak kíváncsi lennék, ha bécsbe megyek akkor mellette például scwechat, ott vettük mobiltelefonos időmben a telókat. Olaszban volt tarvisio. Milyen helyek vannak még, ahova kijárnak cuccokért?
Páromnak szeretnék egy gyermek cipő boltot nyitni, zokni harisnya, fehérneműkkel. Zokni harisnya nagykerünk már volt a nővéremékkel a Garayn, így nem áll messze a dolog, bírtam a kisker nagyker irányítását is nagyon régen.
Szóval jó minőségű gyermek cipőket, szandálokat szeretnénk árulni, erre keresünk kapcsolatot. Szupi, szamos, falcon szerű lábformáló cipőket. Ez tetszene asszonyomnak is, így ez előtt állunk, de van még pár gondolatom.
Szerintetek fel lehet kutatni nyugaton egyedi márkákat itthon megfizethető áron behozni? például olaszban? Érdemes lenne egy kinti expora elmennem szerintem.
Mi 8-9000ft-okért vesszük ezeket a szandikat és imádják a gyerekek, jó minőségűek, a harántjukat emeli, van benne ferde talp, a süllyedt bokájúaknak. Zuglóban van egy két ilyen bolt elég jól pörögnek.