Re: ááá, brutális :(((
matgab Előzmény: #298118a blogban ez a legdurvább rész:
http://criticalmass.hu/blogbejegyzes/20100823/kerekparos-baleset-bp-eotvos-ut-reszletek
Nem sokkal a baleset megtörténte után jártam arra, tényleg szörnyű volt a látvány... Rengeteg vért vesztett és szegény mozdulni sem tudott. A mentősök kb. fél óra után értek csak a helyszínre, annak ellenére, hogy az állampolgári bejelentések mellett a rendőrség 3-szor is beszólt a mentősöknek. Röhej... Az odaérkező rendőr is rettentő idegesnek tűnt.
!!Hamarabb ért oda a bkv szirénás forgalomirányító kocsija, mint a mentő (kb. 15 perccel). A mentősök legalább fél-háromnegyed órán át küzdöttek az életéért, próbálták újraéleszteni, de már nem tudták.!!
Olyan szinten áll ez a teves ország, hogy nem ér ki a balesethez a mentő! Engem spec nem érdekel, hogy azért, mert nincs elég mentős, nincs elég mentő, vagy éépen nincs megfelelő forgalomirányítás, de egy ilyen esetért legszívesebben bepereltetném az egész magyar államot gondatlanságból elkövetett emberölésért!
Bár tudom, a per nem hozza vissza a szeretteket, de az mégiscsak durva, hogy az ország vezetői erre azt mondják, hogy ez van, vagy nem is kommentálják!
Én személyes tapasztalatból tudom, hogy másodperceken is múlhat egy ember élete, vagy az életminőségének milyensége a hátralévő életében, és akkor enm ér ki 2 perc alatt a mentő???!!
Nálunk azt mondta főorvos, hogy kb. fél perce volt még a páromnak, mikor a műtőasztalra került, de volt már olyan is aki a kórház liftjében halt meg...
És az is biztos, hogy az orvostudomány ma már van olyan szinten, hogy az szinte csodákra képes (mondjuk , ha ilyet lehet mondani és ha már meg kellett történjen ez a baleset, akkor örülök neki, hogy még az egészségügyi "reform" közvetlen legelején történt velünk az eset, mert ma már nem biztos, hogy túlélnénk valószínűleg) ezt tapasztaltam!