Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza

"Ibiza, te azt gondolod, csak te élsz a világban. Nem teljesen értem miért gondolod ezt, de legyen neked.

Nekem volt egy boltom a belvárosban. 0-ban ketyegett, de 2 embernek enni adtam. Aztán 2 éve bemutatták a tv-ben, hogy most aztán jön ám az APEH, és minden boltost jól megbüntet a legkisebb hibára. Másnap bezártam, lett 2 munkanélküli.

De ha most meglenne a bolt, és meg kellene emelnem a fizujukat, akkor is bezárnék, mert minuszban már nem tartom nyitva. Tehát megint lenne 2 munkanélküli.

Ha már a való világnál tartunk. .A vidéki kis boltok is kb 0-án ketyegnek, kitermelnek valami kis hasznot. Ha felemeled a befizetnivalókat, ők is be fognak zárni, falvak maradnak boltok nélkül.

Szerinte te nem gondolkozol..."

szlovákiában sincs hiperinfláció..ha utaztál látod tele van szlovákkal a világ..

.A vidéki kis boltok is kb 0-án ketyegnek," persze mert nincs kereslet..nincs belső fogyasztás...

az ok okozat összefüggést nem látod.

egy nyugati társadalomban nem dolgoznak annyit mint itt..

egy nyugati társadalomban a bérének 80%ából emberszabásúan megél..és a 20%-ról szabadon dönt..

nálunk csutkára ki vannak feszítve a népek..örül ha valaki nullán van nem minuszban.

sztem gyorsan áttérünk az eur-ra és talán pont a 280lesz a váltás