Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: Kifenekelt?

bargain_hunter Előzmény: #271722

Kedves Janek!

Nagyon megtisztelsz kérdéseddel, ebből fakadóan sokat hezitáltam, hogy a helyes befektetési döntésed meghozatalához megfelelő, teljes részletességű, szakmailag megalapozott választ adjak.

Veszem a bátorságot és megpróbálkozom vele.

Ahhoz, hogy a kérdést jól megválaszoljuk, azt gondolom, nem elégséges a lentiekben már kielemzett trendváltó emelkedő háromszög technikai jelzéseit önmagában figyelembe venni, lévén ez az alakzat rövidtávú formáció, megbízhatósága csak közepes.

Nekünk megfontoltabb befektetőknek ennél sokkal pontosabb jelzések szükségesek a megfelelő döntéshez, mivel anyagi kereteink végesek, nem szeretnénk erodálni a befektetésre várakozó tőkénket. Ezért aztán most abban a szerencsés helyzetben leszel, hogy megosztom veled egy a 17 év tőzsdei megfigyeléseimnek egyik legfontosabb tapasztalatát, gyümölcsét, ami egy teljesen új, eddig még senki által fel nem fedezett, általam kifejlesztett, és rengeteget tesztelt, teljesen működőképes technikai alakzatban érett be napjainkra.

Jelenleg copyright bejegyzés alatt van az alakzat, ezért megkérnélek, hogy egyelőre ne nagyon reklámozd, sőt maradjon közöttünk a dolog.

Az alakzatnak a dél-hortobágyi vakondtúrás nevet adtam.

Távolabbról nézve a chartot, teljesen jól kivehető, jellegzetes formája miatt választottam ezt a nevet.

Az alakzat jellemzői:

Szerep: pénzkímélő

Várható trend: az alakzat kialakulása előtti

Előző trend: bearish

Megbízhatóság: nagy (99 %)

Kérlek, figyelmesen tanulmányozd az alakzatot, ami után szerintem könnyebben meg tudod majd hozni a megfelelő döntést, feltett kérdésedre.

Íme az alakzat:

http://kepfeltoltes.hu/100625/Phylvakond_www.kepfeltoltes.hu_.png

;-)