Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #265772Nem nyitottam meg a linket nem láttam, az eladó üzletre gondoltam, írtam.
Én a XVI.kerben lakom, így közel van hozzám kerepes, Szilasliget. Amit tudni kell, hogy itt a kerületben is magasak az árak de 30körül már ki leht fogni házakat. Itt egy telek 30milka, ott 10milka. Szóval az eladó ingatlanok iránt is alacsonyabb áron van kereslet arra.
Megnézem majd a képeket leírást.
Ha pedig tudod, hogy ugrok rá, akkor minek írod? Itt nem hiszem, hogy a fórumosokat az érdekli, hogy van-e benne közvetítő.
Én továbbra is azt mondom, hogy nem az ingatlanos pénzét kell nézni egy ügyletben.
1.) A vevő nem találja meg az ingatlan, ha nincs az iroda.. illetve lehet, hogy egysezr megtalálja, de eddig nem találta ezért jelentkezett az irodánál. Akkor mi a baj, ha az segít neki megtalálni álmai házát?
2.) Miért nem jó a tulajnak, ha esetleg az iroda eladja, még akkor is, ha Ő azt állítja, hogy ez az iroda nem csinált semmit, csak meghirdette. És??lehet követni, el lehet adni egyedül, ha tudja.
3.) Ha nem tetszik a vevőnek az ár, akkor nem kell megvenni az ingatlant, és nem kell kifizetni az ingatlanost.
4.) Ha nem tetszik a vevőnek, hogy ngatlanost kell fizetni, akkor nézelődjön tovább (ez az előzők összessége)
5.) A tulaj meg vergődjön tovább magába, csökkentse az eladási árat magának, várjon éveket. Ez volt a célja..