Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Robag Előzmény: #251467

Az erstés meg ebrokis kimutatások korrektnek tűnnek (bár nem számoltam minden egyes tételnek utána). Miután megnyugodtam hogy nagyjából korrekt, szimplán a végösszeggel számoltam.

A kbc-s listával tulajdonképpen az a baj, hogy nincs sem párosítva, sem a végén összegezve, és a listában benne vannak az idénre áthozott pozik is. Viszont a záró készletről is adtak egy kimutatást. A kettő együtt már használható, csak egy kicsit dolgozni kell rajta.

Én is leszedtem a kbc-s excell fájlt, és elvégeztem a hiányzó összeadást. A végeredményt összevontam az áthozott pozik beker értékével és jutalékával (vagyis ezekkel csökkentettem a kiadási oldalt). Az így kapott végeredmény majdnem stimmel azzal, mintha a webbrokiban nézném az egész évre a nyereség-veszteség összesítést. A nyereség/veszteség forintra stimmelt a két módszerrel. A jutalékban viszont érdekes módon találtam 19 forint eltérést. :)

Végülis a küldött papír alapján kapott értéket használtam a bevallásnál, mivel azt a papírt kapta meg az Apeh (a 19 forintra meg legyintettem).