Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #244495Sziasztok!
Felrakok egy chartot, este pár órát nézegettem bux grafikont, szekesztgettem, nézegettem.
Lehet amatőrgondolatok, meglátások, de leírom mit látok.
http://www.postimage.org/image.php?v=TscyV20
A nagy elliottnak vége (2009.március közepei kezdettel), a 4-5hullámban is volt egy kis elliott abc pontig ez is tökéletesen látható utólag, csak ezen a kis napos charton nem tudom szemlélteni, mert sok a kis gyertya tömören, de elvileg fel van húzva benne. Van a tetején egy kis fej-váll, ami kb. a jelenlegi szintre hozta le az árfolyamot. Találtam egy ferde támasz vonalat, ami kb egybe vág a 200MA-val napos charton. Bux szerint 200MA 21203on.
Erről a ferde vonalról, valamint 200Ma ról fel fog pattani, az lehet a nagy elliott Apontja, onnan fel mehet a B.pontra, ami saccom szerint 23500-24000közötti hati-ig mehet kb.
Utána jöhet C.pont a nagy elliott 38.2es szintje 19.500. Annak közelében van egy erősebb támsz 19.780körül, ahonnan forgott 2009 őszén többször.
Elvileg azt is el tudom képzelni, hogy van egy nagy fej-váll, is annak fejét csináljuk most ha megnézitek a chartot rá kell nézni, el lehet képzelni, azt most külön nem rajzolnám fel..
Szóval valami ilyesmire gondolok most. Kérdés ebből mit tudok profitálni, a 1500-2000pont veszteségemet, ebbe a menetbe kell bekalkulánom. Kb. ezek szerint próbálom belőni a pozi felvétet.. egy baj van az ilyen stabil elképzelésekkel, ha éppen arra indul, de más lesz a folytatása, akkor nagy szopi is lehet, erre kell a stop, amit sajnos edddig nem használtam. Halmozott hiba régóta nálam.