Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Kezdő Előzmény: #243493

Programozásból élek én is, bár "brókerszoftvert" sosem nem láttam, az én tapasztalatom az, hogy a felhasználói hülyeségnek nincs határa. Ricsivel annyiban nem értek egyet, hogy használok olyan szoftvert, amiben érvényes bemenő adat formátum az 1024, az 1024M és az 1024G is (M: mega, G: Giga), el tudom képzelni, hogy így lehet megadni nagy számokat egy programban. Szerintem ebben a formában egyébként kisebb a tévedés lehetősége, mint a nullák számolgatásában.

Persze nem hiszem, hogy ne lenne valami visszaellenőrzés, gondolom, nem mindennaposak a milliárdos megbízások, de el tudom képzelni, hogy nem figyeltek oda (adat be, Enter, Enter, Enter, mert mindig így kellett bevinni esete pl.).

De én ezt nem tudom vitatni, mert sosem láttam, mivel és hogyan dolgoznak az amerikai brókerek. Nem is azt tartom fontosnak, hogy igaz-e vagy sem, hanem azt, hogy a befektetők elhiszik-e ezt, és ennek megfelelően cselekszenek-e holnap.

Nézem, hogy mi a helyzet a future-ökkel, de én azt vélem látni, hogy volt egy nagy leszúrás, de most minden szép csendesen esik tovább. Ezért tartok attól, hogy nem lesz holnap 1000 pontos le, pedig nekem kifejezetten jól jönne.

De majd meglátjuk.