Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: Görög helyzet

gentlemanus Előzmény: #242116

Nagyon kevés az a platform, amiben én egyet tudok érteni Ficoval, de ebben az egyben igen, hogy nem hajlandó bianco csekket aláírni a görögöknek. Enyhén szólva is megdöbbentő, hogy a szegényebb szlovákoknak hitelt kell, hogy felvegyenek azért, hogy azt odaadják a görögöknek finanszírozásra. Miközben azok játszák a fejüket.

Mégis hol élnek ezek? A Marson? Kapjanak már a fejükhöz, csesszék meg. Nem látják, hogy mi folyik a világban? Hogy az egész globális gazdasági és pénzügyi világ késhegyen táncol?

De én ebben egyébként, egy az egyben az EU vezetőségét hibáztatom.

Én ha tehetném lecsukatnám az egész rakat EU bizottságot, de minimum annak pénzügyi vonalát.

Almuniáék röhögve nézték azt is, hogy Gyurcsányék szétlopták az egész országot.

Milyen bizottság ez? Hol az ellenőrzés? Horror pénzeket keresnek ezek a balf@szok, miközben miattuk egész országok sz@pnak.

Most aztán nézhetnek majd ki a fejükből.

Mert szépen jön sorban: Portugália, Spanyolország, Olaszok, írek, miközben egyre nőni fognak a számlák, és egyre nagyobbat fognak szívni a kevésbé vétkes államok.

Három év alatt majdnem 900 millió eurót kell, hogy adjanak a szlovákok, miközben lineárisan nő a költségvetési hiányuk. Lassan ott tartanak, ahol mi.

A déliek el fogják kaszálni magukkal a kisebb, jobban gazdálkodókat: szlovákokat, szlovéneket, belgákat, hollandokat, dánokat, aztán megy mindenki a levesbe.

Már a nagyok is szűkölnek: a németek nem hajlandók finanszírozni a problémákat. Merkelt ez úgy ahogy van el fogja kaszálni politikai téren.

Mi lesz ha beindul a déli lavina????

De meg is érdemlik a sorsukat.

Mert a b@rom állami vezetők nem értik meg, hogy nem lehet adósságlufira építeni országokat, gazdaságokat.