Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ricsi Előzmény: #240093

Zárás előtt bux long, és oti short zárás.

Nem csak hatizok, rv-ben pedig napon belül 0,2%, napon túl 0,4% oda vissza. Csak hatiban van ilyen kevés költségem, de nem szoktam 80 pontra zárni, csak ha megijesztenek.

USA-t nem a matek mutatja. 1 hete írom, itt öröm, ha 1-2 nap le, aztán mindent megvesznek. Amíg ez nem változik, kár hosszú shortokat nyitni szerintem. A shortnyitás, ahogy te akarod pl, szerintem pénzégetés. Te trader vagy, nem befektető. Itt vagy, figyelsz, ráérsz shortot nyitni szerintem 24 300 alatt is. Most ezt mondom. Persze, holnap már lehet, más lesz a szitu, de innen kimaradnál mondjuk 700 pontból, és kockáztatsz legalább annyit, ha nem többet. Még nem múlt el a 26K-s veszély szerintem.

Azért írok veszélyt, mert én legalább akkora shortos vagyok mint te, de ilyet mi még nem láttunk. 1 éve ingyen a pénz, bármi derül ki, ezért nem számít. Nem tudok elképzelni olyan hírt, ami hosszú távra megtörné a piacokat. Kivéve, a kamatemelés, de az sem kicsi, hanem egy komolyabb.

Ilyen piaci viszonyok között teljesen természetes, hogy a tőzsde megy. Adnék neked pénzt, sokat, ingyen. És azt mondanám, majd visszaadod, de szólok, mikor. Mibe fektetnél? Mi az, amiből pár nap alatt ki tudsz szállni nyereséggel?