Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Euroman Előzmény: #236220

devizahitel nem volt kötelező...ezt már egy párszor elmondtam...a fórum látogatóihoz képest nulla tudású emberek hagyták magukat beugratni, spekulálni kezdtek, és nem jött be.....Mo hivatalos fizetőeszköze a huf, tetszett volna abban eladósodni....ja hogy a lakásra, kocsira való sem volt meg? akkor mégis hogyan akarták ezeket a vagyontárgyakat eltartani (rezsi, üzemanyag, biztosítás stb.) ha a megvásárlására sem volt pénz...megmondom: sehogy....a törlesztés és a fenntartás együtt olyan költség, amit ezek a családi büdzsék nem bírtak, nem bírnak el....minden rákfenéje a gyalázatos magyar bérszínvonal....a bank pedig üzleti vállalkozás, ami profitra hajt...lehet őket fenyegetni, ovi is fenyegetheti őket ...az első lépéseket már megtették: leépítés, nyitvatartási idő szűkítés, fiók bezárás....ha sokat nyomorgatják őket: kivonulás...lehet, hogy túl nagyképűen hangzik, de az embernek felelősséggel kell élni....és ami nem megy, azt nem kell erőltetni....mondom ezt úgy, hogy nekem sincs 44 évesen önálló lakásom....a szüleim által örökölt, velem egykorú házban van egy külön lakrészem....én sem hagytam magam mindenféle kalandor banki hitelekbe behúzni