Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #221899

szerintem logikus lehet a Jobbik vesztesége az elmúlt hónap alapján.

1) Vona nem túl sikeres márc 15-i beszéde

2) lejáratták magukat/őket azzal, hogy bemutatták amit mindenki tud: ahol ennyi ember van ott előfordul a korpa is ( szóvivő- még akkor is ha példát mutatóan lemondott), parkoló ügy parlamenti igazolvánnyal -ami nem is biztos, hogy úgy volt ahogy volt, de nem egyszerűbb lett volna -e kifizetni bármilyen büntetést, semmint igazolgatnia magát?, és a Gárdás kiscsaj esete is).

Ezek az esetek nagyon sok embert gondolkoztattak el, amellett, hogy a Fidesz igen erős nyílt és suttogó propagandát fejtett ki a Jobbik visszaszorítására - amit szintén a Jobbik titkolózása segít (ld: ki és mennyivel fínanszírozza a pártot, azt itt sem látjuk.)

Tekintettel arra, hogy a Jobbik sztem elég sok olyan szavazót maga köré gyűjtött aki a nagy pártokban csalódott most több felé is forgácsolhatta a szavazatait: elsősorban a Fidesz (mint legkisebb rossz elven ha oda teszi az ember az X-et, akkor az még azért jó helyen van alapon), másrészt az LMP (hátha mégis szakértői kormányt csinálnak) és a szocik is nyertek hisz nagyon sok szoci szavazó fordult a Jobbikhoz, akik a cigánykérdés megoldását látják bennük, de most elbizonytalanodtak.

A Jobbik meg média felület híján nem tudott elég nagyot visszaharapni a titkosítási törvénnyel és az elmúlt 8 évbeli asszisztálással (illetve pl. a lisszaboni paktum aláírásával -annak már már régisége miatt sem).

Média felület nélkül egy ilyen kis párt még a legjobb jóindulat mellett is halott. Ezt a fidesz szintén nem ismerte fel 1998-ig...

Nézzétek csak meg a beírókat, még mi is erősen megkérdőjelezzük, hogy vajon hova tegyük a szavazatunkat, helyes döntést hozunk-e.

Én sokat gondolkodtam és azt mondom, hogy úgy döntök, ahogy már az fél évvel ezelőtt is gondoltam és nem hagyom a kampányfinisben befolyásolni magam. Egyéni Fidesz-lista Jobbik. (Bár a faktort figyelembevéve jobb lenne egy MSZP- LMP szavazat).