Re: Anti-Orbán Holding
Csusza Előzmény: #219952Bocs, most értem ide.
Teljesen jogos, amit kérdezel.
"mi a véleményed arról, hogy egyre több volt MSZMP-s szivárog be a soraitokba?"
Ha ez igaz, akkor ez nagyon nagy baj.
"Ti annak idején azt mondtátok, hogy MSZMP-s nem lehet tagja e pártnak. Radikális jobboldali pártként ezt hogy engedhetitek meg magatoknak?"
A jobbik vezetése lehet, hogy megengedi (bár nagyon remélem, hogy nem), nekem elfogadhatatlan. Amennyiben ez így lesz, én nem támogatom őket tovább.
"Hogy fér ez össze egy új tiszta erő ideológiájával? "
Számomra sehogy.
"Hidd el, nekem Fideszesként semmi bajom veletek, a programjaitok vállalhatóak számomra is, de ezek a kérdések nagyon válaszra várnak."
Hidd el, nekem sincsen semmi bajom a fideszesekkel, sőt mind a mai napig hiszem, hogy "egy fajta" vagyunk, egyet akarunk, csak kicsit másképp.
"Továbbá azt is szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményed a Fidesszel való együttműködésről az országgyűlésben? A két jobboldali párt képtelen lesz Magyarország érdekében az együttműködésre, a kétharmados törvényeknél?"
Az én elképzelésem, reményem az volt, hogy a két jobboldali párt együtt szerzi meg a 2/3-ot, természetesen az arányok egyértelműek. Fidesz 50% fölött, jobbik 20% fölött.
Így mindent meg lehetne csinálni, amire szükség van, és a jobbik lenne a hajtóerő, hogy a keményebb dolgokba is belevágjon a fidesz.
Minden adott volt, hogy így is alakuljanak a dolgok.
Így gondoltam két éve, egy éve, talán még fél éve is. Ma már egyre kevésbé hiszek benne. És talán nem az én hibám, ha valóban nem így lesz, hanem valakik mások a felelősök.
Egy biztos. Ha valakik most "elkúrják" ezt a történelmi lehetőséget, azok bűne mellett eltörpül a teljes mszp-szdsz-mdf banda tevékenysége.