Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Spade Előzmény: #217457

"Elvégre te is beismered, hogy az egyház a középkorban semmivel sem viselkedett humánusabban mint az egyéb felhozott példák"

.

Eleve a vallás mémről beszéltem és nem a konkrét megvalósításról, mert ilyan alapon azt mondhatnám h a liberalizmus mém az az h Demszki szétlopja Budapestet....

De az egyhgázról sem ezt mondtam, azt próbáltam sugallni h voltak átlagos periódusaik meg voltak kiemelkedők....mert azért nemtom melyiket választottad volna h a fejedet gúlákba rakják vagy felkoncolnak a tatárok vagy Mon-n nem is tudom összesen hány máglyán megégetés volt, abba valamilyen lottóötösnyerési valószínüséggel belesel..én ez utóbbit százszor, de lehet te mazochista vagy :)

A kliséknél már másodszer használom mert soha semmilyen konkrétumot a klisé nevén kívül nem mondasz ez meg karcsú nehari :), és én emlitettem 5 nevet a multkor mi volt rá a válaszod ?? valami üres blődség h vannak kivételek ilyesmi, de az égvilágion semmi konkrétum h mondanál Te neveket vagy h megértetted h mit jelent a más gondolkozási szint pl. Ghandi egyebek kapcsáni....még az se h köszi elolvasom öket :) szal a klisé a Te gondolkozásodat leplezi nem az enyémet maradjunk annyiban :)

ps.: bocs a karcosabb hangért