Re: Lehet más...?
rbbj11 Előzmény: #217199Ne haragudjon, ha irodalmi kifejezokepessegem nem nyilvänul meg a hsz-kben. Majd igyekszem. Az ekezetekert se hargudjon, sajnos itt nincs magyar billentyuzet, es a gepen sem valaszthato opcio. Ha nem tudja ezt megbocsätani nekem, akkor nem kell engem olvasson, nem haragszom meg, megertem.
Pf-en mär egy eve inaktiv vagyok. Penznyelo nevu nickre emlekszem, de nem tunt fel, hogy mäs iräsaitol nagyban különböznenek az övei. Ezt mär megirtam Onnek: keves nick az, akit megjegyzek, es azokat is vagy egy emlekezetes "feszultseg" miatt, vagy eppen különleges szakmaisaguk miatt, melybol meritettem. Nyilvan penznyelo kollegäjänäl egyikröl sem volt szo, ezert nem is tudom öt hova tenni. Sajnälom.
Nem tudom, mikor kepviseltem On elleneben mäs nemzet erdeket, sztem nehez is lenne, hiszen semmilyen kozvetlen modon nem allunk kapcsolatban, igy nem is tudnäm ezt tenni. Ha netän valaha egy tärgyaläson Önnel egyött leülünk egy települes földjeinek ärokrendezeseröl beszelgetni, es ott a nemet v. oszträk tulajdonosnak fogok segiteni az ervenyesulesben Önnel szemben, akkor beszélhetunk ilyenröl. Addig ez levegöbe beszed.
Engem hidegen hagy, hogy On Europa melyik reszen csücsül. Kozepen, nyugati oldalän, vagy epp Közel-Keleten. Ha Önt ez forditva nem hagyja hidegen, nem tehetek rola.