Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #214418

"Tegnap a gyöngyösi Jobbikosok (és volt Jobbikosok) meghívásának tettem eleget. Ott hallottam azt, hogy a már kiderült maffiakapcsolatok is milyen összetettek. Ott ugye felmerült egy játékterem-üzemeltetéssel kapcsolatban személyi összeférhetetlenség kérdése. Az is felmerült, hogy a játéktermet a Koszi klán védi és így érthető, hogy amennyiben a személy a Jobbik vezetőségében, Vona közelében van, úgy Kosziék, akik korábbi vállalkozásaikon keresztül a Demcsák familiával is (és sok mindenki mással) komoly üzleti kapcsolatban vannak, gyakorlatilag Gyurcsány holdudvarát képviselik. Ennek könnyen utána tudok járni, mert egy telefonomba kerül, ugyanis Kosziék éppen Szigetszentmiklóson-Szigethalmon találhatók és volt szerencsém személyes kapcsolatba is kerülni velük, mert eljátszottak a gondolattal, hogy nekem elmondják a történeteiket, hogy könyv formájában jelentessem meg. Ugyanis, amivel most vádolják őket, az hazugság, bár elismerik, hogy sok minden egyebet, amivel nincsenek megvádolva, tényleg megcselekedtek, mint diákcsínyt. Épp a napokban olvastam, hogy most valamelyikük éppen visszakerül a házi őrizetből a fogházba, de ennek is utána kell járnom, mert itt semmi nem az aminek látszik.

A másik, ami egyre jobba aggaszt, az a ROCKWOOL és a Jobbik kapcsolata. Napok óta nem volt elérhető a honlajuk, miután itt megjelent, hogy a Jobbik velük hirdetett március 15-én. Most rákerestem és megváltoztatott formában a 15-i előttihez képest már működik. - Link -

Rossznyelvek szerint Leistingerrel is kapcsolatban állnak és rajta keresztül megy a „támogatás” is majd mindegyik politikai pártnak. Ez azért is érdekes, mert Magyarország építőipara gyakorlatilag minden tekintetében elzsidósodott és ez a cég az egyik legjelentősebb multi ezen a piacon. Barátom, mikor beszélgettünk erről azt mondta, hogy ha tényleg úgy van, hogy a Jobbik ott hirdetett velük, akkor minimum a reklámost ki kellene, hogy rúgják. Lehet, hogy ez is megtörtént. Nem akarom nagyon ragozni a történteket, csak szabadon gondolkodni a véletlenekről, amelyek nincsenek! Mivel a tét nem kicsi, ezért nem megengedhető az, hogy itt ekkora „hiba” legyen elkövetve. Persze, ha az volt a cél, hogy vétsenek, akkor az más, mert az tudatos stratégia része. Rákerestem a témára a neten, de csak ezt az angol nyelvű elemzést dobta ki.

Politics.Hu: Party speakers focus on April elections at March 15 ...

16 Mar 2010 ... Is Jobbik sponsored by RockWool? Check out their March 15 speeches and behind them is always this big orange (of all colours, ...

Úgy látszik, hogy a téma teljese érdektelen, vagy ha mégis érdekes, akkor is az agyonhallgatás övezi. A zsidó média nem akarja lebuktatnia támogatói rendszerét, mert még kiderül, hogy…

No meg még valami! Most kaptam egy hívást, ami azt taglalta, hogy a Suez közös izraeli-francia kft. Franciaországban adócsalás miatt felszámolástra került (ha igaz, mert várom a linket), ezért most nálunk nyomulnak! Ennyit mára."