Re: nincs cím
banyaiz Előzmény: #214234de durva. nálunk is átalány van de évente egyszer le is olvassák. 2006 óta nem volt leolvasás ezek szerint nálatok?
2 éve gázosokkal küzdöttem , hasraütésszerűen kiszámláztak 2xx ezer ft-ot, és egy nem valós óraállást, hogy ők ennyire becsülik fogyasztást. :D pfff próbáltam telefonon elmagyarázni, hogy nem nem, nem vették a lapot, írtam egy levelet panaszirodának, akkor végre kiküldtek vkit ellenőrizni. Közben persze banknál le kellett tiltanom beszedési felhatalmazást, mert vita ellenére leemelték volna számláról a kis huncutok.
Vizeseknél meg többször előfordult már hibás év végi elszámolás nem sokkal pár ezer ft-al, de azért nem megnyugtató számítógépes rendszer, hogy tud tévedni?
Nem beszélve arról, hogy amikor új címet jelentettem be, és azt, hogy ezentúl nem csekkezek vonják le a számláról, a szolgáltatók fele kb fél évig küldte a csekkeket , hiába telefonáltam, hogy számláról leemelhetik ahogy rendelkeztem, muszáj volt ott is levelet írni utána egyből felfogták nem értem én ezt, monopolhelyzet miatt tudják csak ilyen tróger módon intézni dolgot.