Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #194620

Azért ezzel nem teljesen értek egyet, amit nyilasi írt.

Az, hogy egy ekkora cég ilyen sok változáson ment keresztül és ezt be akarja mutatni, az természetesen azzal jár, hogy mindnhol becsillagozza az eredményeit. Aki érti a céget, az választ kap az összefoglaló jelentésből a kérdéseire.

Sztem pont Nyilasi lenne a legjobban felháborodva, ha csak "2" szám lenne a MOL jelentés tavaly ennyi a profit, idén annyi.

Mert ezek a nagy tételek nagyságrendben torzítják az összehasonlíthatóságot a 2 év között...

Szeretni szoktam nyilasi írásait, sok olyan dolgot ír, ami elősre nem tűnik logikusnak, de tavaly valóban minden jóslata szinte bevált.

De speciel ebben az írásban nincs igaza. Kicsit olyan, mintha annyira saját összeesküvéselméletének a vizióján keresztül ítélné meg az eseményeket (hogy a MOL már eljátszotta saját pénzét a saját részvényekkel- ami akár igaz is lehet), mintha ezek után minden amit nem ért, vagy nem is akarja megérteni, az csak azt szolgálná, hogy a MOL sunnyogjon...

Szóval igaza lehet abban, hogy a MOL elméletileg akár csődben is lehet. Viszont mivel nagyon sok politikai érdek fűződik ahhoz, hogy ez ne legyen nyilvánvaló, ezért szerintem semmilyen módon nem hagyják bedőlni a MOL-t és ez akár önmagában értéket adhat a részvényeinek...