Re: EURUSD 1.4
rbbj11 Előzmény: #187178nem baj, azért beszállok :D
És mielőtt kiforgatják a szavaimat, én elhiszem pár embernek (főleg, akiket ismerek), hogy csinálnak sok nap 10%-ot. Azt is elhiszem nekik, hogy egy évben többszörözik a tőkét (de már benne van, hogy az év átlagában nem érik el persze a napi 10%-ot...). Sőt, azt is elhiszem, hogy évekig egyesek képesek a tőkét 5-10x-ezni egy évben. Csak éppen nekem sziklaszilárd véleményem, hogy ez a típus a hullócsillag. Csak tavaly láttam néhány ilyen öreg rókát gyakorlatilag letűnni...zuhantak, mint a gravitáció. Pedig nem ma, és nem is 5 éve kezdték. Előbb-utóbb ezt a típust mindig eléri a végzet. Mint ahogy a minden nőt megfektető, legkülönbözőbb szexuális élményeket keresőket is megtalálja előbb-utóbb egy halálos nemi betegség. Mert ilyen az élet.
Egyet nem hiszek el: hogy az itt olvasó kezdőknek azt kéne sugallni, hogy csak meg kell tanuljanak forexezni, vagy rábízni egy ilyen "profira" magukat. Mert óhatatlanul is oda vezet ez a kommunikáció, hogy egyesek elrohannak számlát nyitni, és "belevágnak a lecsóba"...