Regisztráció Elfelejtett jelszó

AMI

Tomy75

SZiasztok!

Megspékeltem az Árvonal.afl-t is a styleNoRescale paranccsal, így, ha balra görgetünk, nem torzítja a chartot.

C1 = C[EndValue(BarIndex() )];

Plot( C1, "ÁRvonal",ParamColor("Color", colorBrightGreen ),styleLine| ParamStyle("Style")| styleNoRescale,0,0,20);

A 200MA -mat is styleNoRescale-val használom úgy az sem torzít chartot.

Más... olvasgatom hogy memória problémátok van nektek is, illetve túl nagy már az adatbázis mérete és nehezen kezeli az Ami.

Nekem is regeditelve van és 3999999 number of bars van beállítva a Database settingsben éshát jópárszor kivágott az Ami OTP ticker-re való váltáskor. Olvasom, hogy napos gyergyák berakásával próbáljátok lecsökkenteni a méretet... Gondoltam lecsökkentem a number of bars-t 1999999-re én is....hátha átírja a chart elején a gyertyákat naposra, mint amilyen már volt is nálam, és azt elmentem és viszont látásra, de meglepődve tapasztaltam, hogy vígan megy 1999999-el.... sőt! OTP ticker váltáskor sem vág ki.... induláskor fele annyi idő alatt betölti az adatbázist.

Meg tudja valaki ezt magyarázni?

Mivel egy fél órája csináltam éles környezetben még nem próbáltam... meg majd tesztelgetem. Mindenesetre érdekes.

Egy kérdés: Ha kimondottan napos gyergyákból álló chartot akarok berakni az Amiba, milyen formátumúra kell átszerkeszteni mondjuk a portfoliós szövegfájlt, hogy az Ami megegye? Mivel ha intraday-t importál az ember akkor az adott kötést viszem be Close-ként.

de ha egy napot próbálok beírni egy kötésnek, akkor még csak a 1 érték van meg a záró de kell ugyebár a napi min, max és nyitó.