Re: Havas hétvége
Kissherceg Előzmény: #172842húúú az a jó kis reptér, ott Én is jártam. Kimennék ismét, de program van, ezért csak parkolóban nézegettem mit szeret a kocsi. Tegnap jó volt, legnagyobb havazásban autókáztam 5órát... Autópályán állt a 20centi hó, hókotrók meg emelt lapáttal rohantak a városba, ahelyett hogy tolták volna az utat, így hatzafele 11kor is még vastag hóréteg volt összes sávban. Közös szakaszon befele külső sávokban iszonyat mi volt, plusz a jó kis szél. Legalább nem kell taposni a gázt élmény autózásért, végre élveztem a vezetést :)) Ma kifordul utánam hókotró Róna utcára, ami azért elég jelentős és felemeli a lapátot, amikor ott a kórház és tiszta hó az ót... Hallod idióták esküszöm.
Másik, hogy a gyökér buszosoknak és kamionosoknak a jó k. anyját, hogy nekik ilyenkor is 90el kell menni autópályán. zér van ennyi halálos busz baleset, mert a jani sofőrök nem mennek lasabban, toljáék neki, hiszen sokat vezetnek, aztán egy kis jég és lekaszál másik 5-6 autót, bele árokba és csodálkozik... Azt hiszi a téli gumi, olyan mint a koton, hogy megvéd, pedig még arra se adnak 100% biztonságot...
Szóval állatok, tegnap felidegeltek, mert a plató kicsit csúszkál nem annyira vicces látvány.
Ettől függetlenül iszonyat dugó volt. Alkotás úton új sl500as 500lova egy helyben teljesített szolgáltato és nem tudott felmenni. Azon filoztam, hogy az a kocsi 3asban elindulna e, mert ott nem pörög ki olyan hamar a kerék, viszont automata, akkor nyalta a történet. Szépen csapkodott a kocsi fara.
2nap mólva meg +10fok lesz, oda a szép fehér karácsony... :( Kár.
Jó hétvégét, hógolyózást, örömködést!!!