Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

matgab Előzmény: #167376

én azon a véleményen vagyok, hogy nem nagyon lehet igazságot tenni, annyi érv és ellenérv van.

Nyilván az egész a pénzről szól, akár fúziós erőműről van szó, akár msá energiaforrásról, a kérdés, hogy kinek a zsebébe megy a pénz.

Ettől függetlenül az energiafelhasználást lehet ésszerűsíteni, mint pl. akár az autók összehasonlítva a 70-es évek benzinfalóival, vagy vegyük ide a modern kor technológiáját, a zöld házakat, amiket tömegével kellene elterjeszteni.

Az a baj, hogy az ember lusta élőlény és gyakrolatilag rájött, a többi állattal ellentétben, hogy ha a föld energiaforrásait, erőforrásait felhasználja, akkor kényelmessebbé tudja tenni az életét.

Aztán ezt addig fokozza, amíg olyan szinten változtatja meg a környezetét, hogy pontosan olyan lesz a környezete, aminek a feltételei már nem felelnek meg az emberiségnek.

Az emberiség kipusztul és mindenki aki túléli örömujjongásban tör ki, hogy végre megszabadultak egy ilyen káros fajtól.

A dínók évmilliók voltak sokkal nagyobb termettel a föld urai, mégsem tették tönkre.

Az életnek meg már annyi része van a földön, hogy valami csak megmarad, majd valami kialakul.

Ha meg nem , akkor olyanná válik a föld, mint a Mars, az sem fáj senkinek, hogy lakatlan. Valahol a világegyetemben biztos lesz olyan hely, ahol majd kialakul az élet.

Ami egyszer megtörtént, annak vanvalószínűsége, tehát meg fog újra történni, csak idő kérdése.

Ergo, ha az emberiség megérett a kipusztulásra, akkor majd kipusztul.

Ha nem magától, akkor majd egy kisbolygó becsapódását követő atomkatasztrófáktól, vagy földrengéstől.

Aminek megvan az esélye, az be fog következni, ilyen a világ.

Csak arra kellene figyelni, hogy a mi saját (emberiség) világunkat leginkább megőrizzük, ehhez meg pont az kéne, hogy a lehető legkevesebbet fogyasszuk...

Érdekes az emberiség növekvő létszáma azon elméletek függvényében, amik hisznek a lélekvándorlásban és a lelkek megtisztulási folyamatában , miszerint azért akar egyre több lélek megtisztulni, mert egyre közeledik a világvége.

Csak, azt nem tudom, hogy minek akarnak a lelkek megtisztulni, ha már úgyis világvége lesz. Meg akkor hol lesznek a lelkek. Meg hol vannak amik már megtisztultak...

Na mindegy, lesz ami lesz...