Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Kissherceg Előzmény: #163253

Tényleg jó ötlet Hathortól, köszönöm.

Én kb 12évesen tudtam meg, hogy nem a jézuska hozza a karácsonyt, bárki bármit mond ez egy pici törés egy gyereknek a kialakult szellemiségről, várakozásról, reményről, izgalomból. Szülőknek is utána más lesz az ünnep.

Nálunk nagy családban zajlik az ünnep, keresztapáméknál összegyűlünk és együtt ünnepelünk. Az ünnepi vacsora nálunk hagyományörző keretek között zajlik, tehát alma osztás, dió, mézes fokhagyma, halászlé - ritkábban rácponty, töltött káposzta, töltött csirke, a többire nem emlékszem, de bőséges. :) Vacsora után ajándékbontás, kis énekeléssel. Természetesen a legkisebbek osztják ki az ajándékot, mint angyalkák :). Szeretem Én is nagyon a Karácsonyt, főleg ha van egy szép 10-15 centi friss hó, jó az embernek megállni, tőzsde sincs, csupa öröm van az nap.

Többi napokon szintén együtt a család és közeli szerettek, barátok egészen 26áig, amikor egy ebéddel ér véget az ünnep. Jóérzés ez a 3nap mindenkinek, főleg nagyszülők számára.

Én is mindenkinek meghitt, boldog karácsonyt kívánok előre.

Corvinuson van időpont, de semmi sem kötelező. :) Én tervbe se veszem 23án vizsgázzak... :) Akkor már járom az erdőt kis baltával :D:D (természetesen nem:) )