Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

és a balatoni adok-kapok:

matgab Előzmény: #1512672

Én emlékszem a 90-es évekre , amikor a Balatonra menni majdhogynem ciki volt. Akinek volt pénze, az azért nem ment, akinek meg nem volt pénze, az meg azért nem. A 90-es évek vége felé kezdett újra trendi lenni a Balaton, ami az ingatlan árakban 2020-tól kezdett iszonyú módon emelkedni.

Most rengeteg ingatlant húztak fel a Balaton körül az elmúlt 10 évben. De a fejlesztések elég nagy részét én még üresen látom, nincsenek eladva. Sztem jó sok fejlesztő be van ragadva a pénzével. A szolgáltatási árak meg iszonyatosan felmentek. Én Földvárt ismerem a legjobban. Felhúzták jogellenesen azt a nyomorék új kikötőt. Emiatt teljesen tönkretették a vizet - még szárazság nélkül is feltöltődött. A déli part legjobb , legmélyebb strandja volt korábban a nyugati strand. Teljesen tönkretették. Közben az önkormányzat bevezette a 0/24 7/7-es parkolási díjakat az összes vízközeli parkoló helyre. Budapesti parkolási árakon.
A Kultkikötőt - ami volt lerombolták, elkezdétk újraépíteni milliárdért, amit soha nem fejeztek be.

A Földvár fő gasztro élményének számító büfésort beszántották, amire szintén 100 milliókat fizettek, hogy felmondhassák a korábbi 99 éves bérleti szerződéseket és megnyithassák a haverjaik a saját üzemeiket. Kipróbáltuk azt is, de ott messze nem volt olyan finom a lángos , mint a korábbi bódésoron (ahol közel 20 évig ugyanazt a valóban jó minőségű kaját adták - még ha design szempontjából valóban nem a legépületesebb látványa volt a bódésornak- de a most parkoló autók által kitaposott fű sem szebb, mint anno).