OV turistaosztályon
Ddavid Előzmény: #1512518Csak nekem tűnik úgy, hogy a jelenlegi kormányban pár miniszter népszerűbb mint a miniszterelnök? (nem Viktorékra szavaztam azt leszögezném). Először azt hittem ez a szerep azért van, hogy eladható legyen és utána MP normális lesz. Helyette az jön le, hogy beragadt a saját templateibe ami a "rezsim, bábkormány, bosszú, irigységből fakad) és ezt ilyen paréjj stílusban nyomja folyamatosan. Azzal, hogy szépen eltűnnek a fideszes vezér verebek azzal ez a muníciója kifogy. Úgy látszik szívesen űlt volna ott ha tápolják pénzzel, de így hogy kirakták a bosszú maradt. Ami nyilvánvaló, hogy SZijjártóval valami személyen ellentéte van, ugyanez Sulyokkal családját hátrányosan érintette valami a múltban? Ez oda fog vezetni, hogy az magasabb értékű értelmes emberek a flegma stílusa miatt ki fognak forogni alóla (pl. Polgár Judit sem bízott bennük ezek szerint)
Legnagyobb probléma, hogy az amúgy is fejeltlen magyar népet ez lehúzza, mert a utálkozás, bosszú, nehogy a másiknak jobb legyen visekedéseket erősíti és marad ugyanolyan prolli az ország mint ami volt. Nem lesz itt rendszerváltás csak más bohócok vannak a cirkuszban.
Vitézyvel szerencséjük van mert data orientált szakember, nem politikus, de Kapitány tipik boomer multis gézabácsi mosolyok reprezentálja magát, de nem halad...
Külügy 0
Bóna - eddig semmit nem csinál
EÜ miniszter - idegbeteg kismókus, haladna de lehet nem a reálisan megvalósítható világban él (Kóka, Waberer helyezkedése a részleges privatizáció irányába mutat...)
Radnai - a privilidget white people akik sosem dolgoztam és nem is fognak mintapéldánya
Ruff - csicska, sokat nem fognak visszaszedni, mert le van adminsiztrálva jogilag a dolog akkor azt is nehéz bizonyítani ami nyilvánvaló :(
tovább nem sorolom
Amit gondolok, hogy a saját bandájának lesz már kellemetlen és lecserélik majd a következő választásokra, mert a párt el fogja tunni vinni a dolgokat a névvel.
Amiről nem beszélnek az EU autóiparának berogyása, AI miatti magas munkaerőnél, gyártásban automatizálás miatt keletkező elbocsátási hullámok fogják az emberek lelkesedését letörni 2-4 éven belül. Erre nekik sincs határozott válaszuk csak a ködölés, ügynökakták, fideszezés, bosszú megy...