Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miniszterjelölti meghallgatás

matgab Előzmény: #1511339

Kármán, Ruff Magyar, Lannert, Vitézy... Hát mit lehetne erre mondani. Visszajön 1919, az ötvenes évek vagy az 1994-98 közötti időszak?

Kapitány talán nem az, de eximpex-es vezetőként ő is egy szelet fújt a régi klasszik kommunistákkal.

Hegedűs Zsolt egykori Wabereres vezető- nyilván nem véletlen utalt a Waberer a választás előtt 100 millió forintot, csak mivel ezt elkotyogta, ezért ezt a 100 millát hivatalosan Magyar Péter visszautalta, de jó szolgáltatot fognak tenni majd a magánkórházaknak, az a gyanúm.

Összességében nekem nem jön össze, hogy egyrészt azt nyilatkozzák, hogy a költségvetés helyzete katasztrofális, a Fidesz kiürítette az államkasszát, de ennek ellenére megtartanak minden eddig szociális támogatást, visszavezetik a KATA-t, csökkentik az SZJA-t 9%-ra, eltörlik a szektorális adókat és ezzel szemben majd lesz egy behajthatatlan 1%-os vagyonadó a milliárdos vagyonnal rendelkezőektől.

Ezt én nem értem, hogy ha ennyire katasztrófális helyzetben van a költségvetés, akkor milyen lesz annak a helyzete ezen lazítások életbe lépése után?

Vagy majd ezeket mind a lehívható EU-s pénzekből gondolják megfinanszírozni? Dehát az EU nem szokott jóléti programokat finanszírozni. Sőt mivel már minden pénzt odaadtak, ami mozdítható Ukrajnának védekezésre, ezért az EU-nak szinte semmi pénze nem maradt amit odaadhatna a felzárkóztatandó tagállamoknak. Üres a kassza és a német gazdaság is recesszív állapotban.

Hogy lesz ez a költségvetési borulás megfinanszírozva? Mert ezek akkora léket ütnek majd, amennyit a vagyonvisszaszerzési hivatal nem fog tudni betömni még ideiglenesen sem!

Illetve ha már költekezés... MP szépen hergeli tovább az embereket a karmelitás körútjával. igen mindenki tudja, hogy irdatlan pénzeket költöttek el erre és lehet arról vitatkozni, hogy feleslegesen vagy sem.

De az a pénz már el lett költve, ki lett alakítva, ott lehetne tovább folytatni a munkát. Azzal ha onnan kiköltöznek nemhogy nem fogják visszanyerni az elköltött pénzt, hanem további költségekbe verik az államot, hiszen egy ilyen költözés nem 2 forint és az új helyen is lesznek vaskos felújítási költségek. Még akkor is , ha esetleg nem lesz túlszámlázva a felújítás/kialakítás.

Ki érti ezt?
Annál , hogy ott