Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1510754

Majd azt az üde fuvallatról mondjunk véleményt 4 évvel azután, hogy megtörtént a kormányváltás...

Nehogy az az üde fuvallat amit érezni vélsz, az már egy háború előszele legyen valójában...

Én is azt mondom, hogy le kellene váltani a Fideszt, nagy szükség lenne rá. De azért ne legyünk annyira igénytelenek, hogy egy még rosszabb verzióra cseréljük.

Azért van itt elég sok dolog, ahol a szopót meg tudják tartani , az állampolgároknak meg eddig adott kedvezményeket gyorsan visszaveszik és majd rábízzák a "piacra", hogy a csúnya multik majd önszabályozzák magukat vagy épp az azt követő években elkezdik rekordnyereségekkel kizsákmányolni a magyarokat.

Láttam én már atlantista , globalista kormányokat eleget. 40% SZJA, 27% TB, magas munkanélküliség, magas energiaárak, magas kamat környezet, magas infláció fizetős iskolák, fizetős könyvek , nem voltak családi adókedvezmények , lakáshoz jutási kedvezmények, volt viszont örökösödési illeték és minden rohadt le az országban, amink volt azt meg üveggyöngyökért a nyugati lobbiknak adták el ...

Csak ezek a 15+ évvel ezelőtti emlékek már a társadalom nagy részében elmúltak, elfelejtődtek, vagy a fiataloknak nincs is ilyen emlékük.