??
matgab Előzmény: #1510580igen, te is azt mondod, h a Fidesz az építkezésekből jelentős részt lopott el. Egyetértek. A ballib globalista pártok meg előtte nem építettek semmit, hanem ami közös vagyon volt abból loptak el. Lusták voltak még lopni is.
Remélem ebben is egyetértünk!
Többi országgal nehéz összevetni magunkat, mert Románia egy időben úgy nézett ki, h hasít, de mostanában mintha ott is megszorításokról, adó emelésekről szólnának inkább a hírek semmint jólétről.
A szlovénok horvátok mindig is jobban éltek és szerencsésebb adottsagaik voltak. A Lengyelek vannak 30 millióan, teljesen más gazdasági erő Európában mint bármelyik másik KKE állam. Azok hasitanak.
Szlovákoknal olyan baromi nagy előre lépéseket én nem láttam amikor ott dolgoztam. A csehek meg amióta a világ világ jobban éltek.
A szerbek meg nyilván nem EU tagok.
Még egyszer hangsúlyozom, itt bárki fog kormányra kerülni, kurv@ nagy gebasz lesz. Ha a Fidesz azért mert akkor további megerősítést kap az a rossz irány amibe elindultak 2018 óta, még jobban elhiszik, h törvényeken felüliek, még korruptabbak lesznek és még inkább kézi vezereltte fog válni az ország.
Ha meg jön a globalista ideológiákat támogató Tisza párt ezzel a Temus-Zelenszkij masolattal az élen, akkor itt olyan szinten lesz kirabolva az ország és olyan társadalmi válság lesz, mint még soha.
És akkor még egy esetleges polgarhaboru eselyerol nem is beszéltem.