Regisztráció Elfelejtett jelszó

??

TrendMan Előzmény: #1510556

Már bocs, de én pl. semmit nem tudtam igénybe venni a Fidesz kínálta lehetőségek tárházából, szerintem a jó emberek valóságérzékeléséből a társadalom jelentős része egyszerűen hiányzik.

OV abból indul ki, hogy ő egy jól szituált nagy családban nőtt fel vidéken, azok az emberek, akik pont olyanok, mint ő jó magyar emberek.

Akik vidéken nőttek fel, de szegénységben, azok még rendben vannak, bár problémásak, de ilyet legalább ismert gyerekkorában is, ezért tudja hova tenni.

Akik esetleg városban élnek, de nagy családban, azok még talán emberek, de nagyon kell kapaszkodniuk, hogy a térképen maradjanak, már igen nagy hendikeppel indulnak.

Aki meg városban, de atomizált körülmények között, mondjuk egy társasházban, esetleg elvált szülők gyereke vagy nem adj isten árvagyerek, az meg egy nem létező ingyenélő, aki egyszerűen nincs is rajta a térképen, soha nem is ismert ilyet.

Pedig, ha esetleg valaki komolyan gondolja, hogy a magyar népesség ne fogyjon tovább, épp az ilyen gyenge, atomizált közeget kellene, hogy támogassa ezerrel, mert a további esetleges népszaporulat az már csak innen jöhet, minden más kör bezárult már.