3:0 (legalább négy magyar a pályán, három magyar gól, három magyar gólpassz) !!!
TrendMan Előzmény: #1507190A Fradi meccset egy vidéki összejövetel miatt nem láttam.
Illetve 1:1-nél elkezdtem röviden belenézni, na egyből kaptunk még egyet és onnantól érdektelen volt.
Legalább a jövő heti mérkőzést most már nem kötelező nézni.
1) Milyen az edző ebben jelenleg nem tudok állást foglalni
2) Varga Barnabás láthatólag sokat fejlődik 31 évesen is, ez nagyon szép. Kár, hogy a CL-hez ez így sem lesz elég.
3) A több magyaron meg úgy látom épp annyit nyert a Fradi, mint a jelenleg gyengébb minőségű idegenlégiósokon vesztett. (Mi van Touréval?)
4) Igen, döntő lett volna egy végig stabil védelem. Dibusznak így kulcs szerep jutott (volna), ha egy ilyen gyengébb védelem mögött mégis le tudott volna hozni egy parádés teljesítményt, de hát sajnos nem.
Összességében a második félidei gyengébb teljesítmény mögött inkább pszichés okokat látok (pl. a magyar bajnokságban soha nem szükséges ilyen sokáig jól és összeszedetten játszani, mint egy komolyabb nemzetközi mérkőzésen). Emögött persze még mindig állhat egy gyengébb kondi, ami ha nem elég, az egész csapat összeeshet. Ezt kívülállóként én nem tudom megítélni.
+++
A Győr meccset láttam, ez a csapat jelenleg egy amolyan ex-Monarchia válogatott (csak két magyar mellett szlovák, szerb, horvát, román etc... ) játékosokból sikerül a magyar!!! edzőnek egy ütőképes csapatot összeraknia!
Ehhez nagy gratuláció!
Kulcsnak én azt látom, hogy egyszerű a játékuk és aki a végén lövőhelyzetbe kerül, az életveszélyesen lő.
Több ilyen igen gólveszélyes játékos is van!