Regisztráció Elfelejtett jelszó

3:0 (legalább négy magyar a pályán, három magyar gól, három magyar gólpassz) !!!

matgab Előzmény: #1507042

Hát a Quarabag megint jól beárazta a Fradit...

Az első félidőt láttam az 5. perctől, ott elég meggyőzően játszott a Fradi. Aztán pont az egyenlítés után tudtam visszakapcsolódni és nem is értettem, hogy mi történt a Fradival, mert akkora volt a különbség az első és a második félidő elején látott teljesítmény között.

Mintha a szünetben a Fradi elbízta volna magát, hogy ez már megvan. Mindenesetre nekem megint az jutott eszembe, hogy ez a Keane nem teljesen az a felső polcos edző akire vágyik a Fradi vezetése. Az itthoni bajnokságot ez a keret edző nélkül is lehozná. De nemzetközi meccseken a Fradi védekezése elképesztően gyenge. És ez nem feltétlenül csak a védők teljesítménye - bár szöglet és bedobás után kapott gól azért erősen reflektor fénybe helyezi a védők teljesítményét- de maga a középpályán történő szűrés is gyenge minőségű.

Tóth Alex játéka továbbra is tetszik (amikor ő a támadó -szervező középpályás), de védekező középnek nem az igazi. Ötvös kiválása ilyen szempontból nagyon sajnálatos volt. De hogy egy edző ne tudjon betenni Ötvös helyére egy másik védekező középpályást, vagy ha nem tud, akkor ne variálja át a felállást mondjuk egy 5-4-1-re, vagy 4-5-1-re hogy az 1-0-ás vezetés tudatában az előnyt már megtartsuk és az esetleges kontrából meg elszaladt volna Gruber (vagy Pesics) ezt nem értem.

1-1 után meg teljes letargiába került az egész csapat, a 75. percig nem volt értelmes támadás felépítésük egy sem.

A Quarabag nagyon rutinosan sárgák nélkül apróították a 75. percig a Fradi játékosokat. A Fradi játékosok meg egyáltalán nem tűntek keményeknek, majd a 80. perc után elkezdtek teljesen fejetlenül és értelmetlenül durva (sárga lapos) szabálytalanságokat halmozni. Nekem ez azt mutatja, hogy fejben nem voltak ott, hogy mit is kéne csinálni. Mert ilyenkor az ellenfél rutinosan elkezd fetrengeni és csak további időt veszített ezzel a Fradi.

Nem lenne verhetetlen ezzel a kerettel a Quarabag idegenben sem, de nagyon nagy előnyt adott nekik a Fradi és sztem csak annyit fognak csinálni, hogy kőkeményen védekeznek és megpróbálnak 1 gólt találni és azzal meg is ölik a Fradi reményeket. A 10-es srác náluk az kész életveszély volt bármit csinált. Ehhez képest nálunk Gartenmann vagy főleg ez a Raemaekers nagyon lassúak és bizonytalanok voltak.