Regisztráció Elfelejtett jelszó

á'la Vakmajom

matgab Előzmény: #1507086

A héten találkoztam egy 30 éves dekoratív férjezett csajjal, aki 3 évig a szeretője volt egy TOP 10-es haveromnak (gazdag, szép, szórakoztató, okos).

Már több, mint fél éve nincsenek együtt és a csaj megpróbálja úgy beállítani, mintha ő szakított volna, meg mintha már nem akarná látni a haveromat, de a két órás beszélgetés során mégis állandóan csak a barátomról beszélt, hogy attól tartott , hogy igazából a haverom így akar vele újra találkozni, hogy nekem mondja, hogy találkozzak a csajjal és próbáljam kipuhatolni a dolgokat. Persze nem így van, a haveromnak azóta már újabb szeretője van (szép kis családja mellett). És bár a világért nem ismerte volna el a csaj, de szerintem nagyon sajnálta, hogy egyáltalán nem az volt a szitu, amitől ő "tartott".

Elképesztő, hogy egy ilyen top 10-es (mondjuk ő inkább a top 1%-ban van sztem), milyen hatással van a nőkre... És nem ő meséli, hanem látom, amikor vele vagyok egy szórakozóhelyen, vagy csak az utcán, hogy a csajok hogy ácsingóznak rá, hogy bármit csinálhat velük mindig és mindig visszatérnek hozzá, mindent elnéznek neki.