Döbbenet!
matgab Előzmény: #1502571Nem tudom a válogatottban én azt érzem, hogy nincs kisugárzása a kapuban. Egyszerűen mintha ő egy testidegen tárgy lenne a csapatban. Mintha nem lenne benne szenvedély, nem tartja magát sem a csapat részének.
Hogy ennek köze van-e ahhoz, hogy ő is erősen kiáll a "család az család" politikai vonal mellett és ugye ez ellentétes a Fidesz által képviselt nézetekkel , akik viszont a fociban akarják manifesztálni a nép boldogságát- na azt nem tudom. De bőven el tudom képzelni, ha mást nem tudat alatt, hogy ő nem is akarja feltétlenül a maximumot elérni a válogatott esetében.
Amilyen jó kapus volt ő még az U20-as VB-n meg utána, ahhoz képest egyértelműen azt látni hogy olyan potyákat kap a válogatottban rendszeresen, amit egy ilyen képességű Bundesligában ilyen magasan jegyzett kapus nem kaphat.
Ott volt ugye pl. az izlandi playoff a 2020-as EB előtt. Majdnem kinyírta vele a csapatot.
Ott volt a németek elleni mostani meccs, ahol legalább 3 gólt egy normális kapus kifogott volna (vagy legalább kettőt a háromból). És ott volt az EB is, ahol a svájci első (?) gólban is alaposan benne volt rossz helyezkedéssel.
De számtalan potyát kapott a válogatottban, vagy pl, a mostani német meccsen is a németek első kapufája előtt is a kirúgása középre olyan helyre ment, ahol 10méteres körzetben egy magyar sem volt, mivel a kirúgást azt már serdülőben is úgy tanítják, hogy a pálya oldalához. Így meg egyből lekontráztak minket a németek.
Tehát nekem az a gyanúm, hogy Gula van olyan jó kapus, hogy ha ki akar baszni a fidesszel úgy, hogy elszabotálja a meccseket, akkor ő feltűnés nélkül el tudja szabotálni.