Regisztráció Elfelejtett jelszó

FTC ?

matgab Előzmény: #1502504

Én nem láttam , hogy nagyon a magyar játékos kapura akarná tenni a labdát, amíg a külföldi nem.

Én sokkal inkább azt látom, hogy ez a megint magas polcról idehozott messziről jött ember , ez megint vak a focihoz. Vagy ahhoz vak hogy lássa, hogy ezekkel a Fradi szintű játékosokkal hogyan lehet nemzetközi szinten eredményt elérni.

Az, hogy Botkát folyamatosan átjátszották és csak sárga lapos megoldásokkal tudta fékezni ellenfelét , azt nem tudom hogy nem vette észre 75 percen keresztül.
Aztán itt a nagy ötlet , hogy tükörszélsőben játszatja a szélsőket, a jobb lábast bal oldalon, a másikat fordítva. Ezt a tükörszélső dolgot szinte csak Robben tudta jól játszani, mindenesetre ezek a Fradi játékosok nem.

Az meg hogy az első gólnál onnan indult az ellenfél, hogy mi mentünk előre és előre játék helyett vissza passzolva eladjuk a labdát, amit utána kijátszanak a szélre, Botkát hülyére verték ott megint és begurítják egy középen érkező játékosnak a 16-os vonalánál, akinek 8 méteres körzetében nincs védő, hanem a védők légüres térben csodálkoznak - hát ez valami katasztrófa. Ilyen védekezési hibák Rebrovnál megszűntek! Nem tudom, hogy csinálta Rebrov, de ezeket a védekezési hibákat ő kiküszöbölte.
Aztán a krapek kapásból rárúgta és Dibusz nem látta és későn ért le. Azért az egy helyezkedési hiba a kapustól, hogy ennyire nem látja, hogy mit csinál a támadó, de ő legalább védett megint néhány szépet.
Nagyon gyenge ez a Fradi, a jobb játékosok elmentek (Marquinhos, Mmaaee) és jött helyettük ez a brazil gyerek akit 0-2-ig be sem mert állítani ez a Jensen.

Az meg, hogy 10 ember ellen a Fradi ilyen szinten belemegy a kakaskodásokba, amiknek egyedüli célja a lap nélküli időhúzás és az utolsó 5 percben még összeszednek 3 sárgát- ez abszolút fejetlenségre utal egy csapatnál. Nincs meg az edző tekintélye, akitől félne , hogy leb.ssza, ha ilyeneket csinálnak.