Regisztráció Elfelejtett jelszó

Döbbenet!

matgab Előzmény: #1502290

A Nemzetek Ligája pont az olyan csapatoknak fontos, mint a mienk, akik nagyon ritkán tudnak matek nélkül kijutni egy -egy világversenyre.
Régen voltak barátságos meccsek , amik teljesen súlyukat vesztették , ezért találták ki az NL-t.

Az EB-n azért pont azt hozta Gula, amit a válogatott meccseken mindig: nem volt bravúrja. Amit illik kivédeni azt kivédi . De más válogatottak kapusainak vannak bravúrjai! Ez lenne az elvárt egy kapustól, hogy legyen meccsenként 2-3 bravúr védése.

Gulánál meg annak örülünk, hogy nem kapunk potyát. Vagy a kirúgásai ha jó helyre mennek. Nézd meg az első német kapufa előtt Gula kirúgása hova ment! Pálya közepére, ahol 15 méteres körzetben nem volt magyar játékos!

Az a baj a válogatottunkkal, hogy van benne 1 top játékos. Aki ahhoz szokott hozzá, hogy Top játékosokkal játszik együtt. Most is adott egy hatalmas zsugát Sallainak , aki egy kicsit eltotyorogta, de beadta Bollának lövőre. Bolla, meg olyan lassan vette át , hogy az ellenfél védője meg tudott csinálni közben egy 360 fokos fordulatot és utána borzasztó gyengén rúgta kapura.

Ergo egyedül Szobó nem tud semmit csinálni , nem csoda , hogy arra vigyáz, hogy nehogy megsérüljön...

Meg ott van még Orbán, aki nemzetközi szinten elmegy.

Dárdai , ahogy írod Bundesliga 2. És még ezzel is jobb, mint Szalai. Jobb hátvédünk most a Balogh, aki épp kezdi nyitni szárnyait a Parmaban. Még lehet jó is, de még nem az.
Lang is küzd, hogy egy ciprusi csapatba beférjen.

Botka? öreg lassú, Fradiba sem fér be.

Középpálya: Nagy Ádi , aki régen sokkal jobb volt, de most már a Seria 2-be is alig fér be jogosan. Ő elbaszta, hogy annak idején a Bolognához ment. Ott nem játszott, aztán elment a Championship-be, ahol izmot pakoltak rá, de fizikailag ott nem tudta felvenni a versenyt, csak lassabb lett, aztán visszament ahol leépült az izomzat is, de nem jött vissza a sebessége.

Séfi: Bundesliga, de egyáltalán nem meghatározó játékos.

Kleinheisler: fejben mindig nagyon gyenge volt és technikásnak sem technikás, de amellett még lassú is.

Ki legyen a védekező középpályás?

Szélső: Kerkez elég erősen túlértékelt középszerű játékosnak látom, aki elől is és hátul is gyenge.


Nagy Zsolt: üde színfolt mostanában, de nemzetközi szinten azért azt gondolom kevés.


Sallai még beférhetne másik középkategóriás válogatottba, de ő is már 28. Ha egy Freiburgnál több lett volna benne, akkor már azon a szinten játszana, hiszen szem előtt volt, mégsem vitték.

Adam Martin, vagy Varga szóra sem érdemesek nemzetközi szinten. Varga ráadásul jó nehéz helyzetbe került a Fradinál is ezzel a brazil konkurenssel, lehet játszani sem fog.

Gazdag, Bolla stb... Ők sajnos nem ütik meg azt a szintet, hogy nemzetközi szinten válogatottak legyenek. Hozzánk csak azért férnek be, mert nincs más.