Regisztráció Elfelejtett jelszó

Északi Áramlat sztori ismét felgöngyölítve

matgab Előzmény: #1501857

Biztos, hogy az USA volt. De az ukránok elviszik a balhét és csinálnak hozzá egy mese sztorit, hogy az elnök utasítása ellenére a főparancsnok sajnos már nem tudta visszahívni az embereket és hát igen ezek a magányos hazafi ukránok akik le sem tudnak olyan mélyre merülni , gyakorlatilag egy speciális egységeknek is nehézséget okozó szabotőr feladatot sikeresen elvégeztek...

Miért is ne hinné-e ezt a sztorit bárki , pont ugyanúgy, ahogy a média elhiteti az emberek nagy részével azt, hogy szept 11-én az arab terroristák maguk által szervezve repülővel ledöntötték a WTC-t meg beleszálltak a Pentagonba (úgy, hogy a repülő vezetésről szóló kézikönyvet meg otthagyták a reptéren, mert még ott olvasgatták el az utolsó oldalakat, hogy hogyan is kell repülni), vagy ha az emberek tömegével elhitték hogy a covid egy denevérekről átterjedő iszonyatos brutális halálos kór (vagy a Holocaustot, úgy ahogy történt).

Hát pont ezt ne hinnék el az emberek, ha a média majd elmagyarázza, hogy Mari néni bugylis bicskával kiszakította a gázvezetéket és az felrobbant?!