Regisztráció Elfelejtett jelszó

Orosz vereséget lát a kínai szakértő:

matgab Előzmény: #1499586

szerintem nem nagyon lehet objektív infokhoz jutni manapság. Pontosabban biztos lehet az egymásnak ellentmondó hírek között, de nem lehet tudni , hogy hol lehet az igazság.

Egyrészt mostanában inkább orosz előre nyomulásról , ukrán sorozás bővítésről és ukrán lőszer utánpótlás hiányáról és erőművek bombázásáról lehet olvasni.

Másrészt meg az orosz flotta egységeinek elsüllyesztéséről, az orosz parancsnokok kiiktatásáról és Oroszország olaj infrastruktúrájának repülőtereinek támadásáról lehet olvasni.

De, hogy ki állna nyerésre ebben a megnyerhetetlen háborúban, azt nem lehet tudni.

Ha az oroszok nyernének is katonailag, akkor utána a következő 100 évben Ukrajna nem nyugodna addig amíg vissza nem tudja szerezni ezeket a területeket. Ha teljes Ukrajnát elfoglalják, akkor meg egy afganisztánihoz hasonló állapot alakulhat ki, hiszen partizánok/terroristák folyamatosan támadnák a megszálló orosz katonákat létező frontvonalak nélkül.

Ha meg az ukránok kiűznék az oroszokat a NATO segítségével, akkor Oroszország kezdene maximálisan fegyverkezni és amint a NATO/USA meggyengül vagy máshol lesz elfoglalt, akkor támadna.