Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab utazik

matgab Előzmény: #1499535

igen , nekünk is a kempinges mobil apartmanok jönnek be leginkább és Jesolo /Bibione környékét szereti az asszony- úgyhogy oda megyünk.

De egy 2, 4 ,10 éves gyerekkel egy 300 méteres séta is kemény tud lenni.

Amúgy egyértelmű, hogy 1 gyerek az kb 10 egységnyi nehézség, akkor a két gyerek az a négyzeten, 3 gyerek az meg a köbön számítandó a nehézségi szintben.

Már csak azért is, mert 1 gyerekre ha jut 2 felnőtt, akkor az egyik felnőtt az tudja intézni a gyereket, a másik felnőtt meg a felnőtt dolgokat (vagy pihen/szórakozik) és amíg a gyerek alszik, addig mindkét szülő ráér intézkedni, vagy pihenni.

2 (kis)gyerek esetén már egy felnőttre jut egy gyerek. Minden más intézendő esetén 1 felnőtt intézi a felnőtt dolgokat és a másik felnőtt egyszerre kell , hogy intézze a gyerekek dolgait, vagy a felnőtt intéznivalók elmaradnak. A gyerekek közös alvás ideje lecsökken, hiszen az egyik előbb felkel, a másik később alszik el.

3 (kis)gyerek esetén pedig gyakorlatilag vagy az egyik szülőnek 3 gyereket kell egyszerre menedzselnie, míg a másik intézi a felnőtt feladatokat , vagy inkább 2 gyerek plusz 1 gyerek+ felnőtt felállás van és a gyerekek együttes alvásideje csak az estére korlátozódik (ott is jelentősen lecsökkenve) a délutáni közös alvás eltűnik.