Regisztráció Elfelejtett jelszó

terror veszély

matgab Előzmény: #1499415

Persze , a jószándékú amerikaiak csak azért figyelmeztetik a ruszkikat, mert nem akarnak nekik semmi rosszat és a csúnya Iszlám állam -akiknek az USA kormányával azért egész jó a kapcsolata, hiszen az USA képezte ki őket anno, látta el fegyverekkel és gondoskodtak az újra felfegyverzésükről is amikor fejvesztve kiszaladtak Afganisztánból - meg akarja őket támadni...

Tehát az az USA figyelmezteti őket, aki előtte felrobbanttatta az Északi áramlat gázvezetéket és felfegyverezte az Iszlám Államot és aktívan támogatja az ukránokat az oroszok elleni háborúban (sőt, ugye az egész ukránok orosz elleni puccsát anno megszervezték (Majdan)!).

És utána jött néhány kazah terrorista, akik saját bevallásuk szerint nem is meggyőződéses alapon , hanem szaros pár ezer dollárért maguktól elkövették ezt az alaposan megtervezett terrorcselekményt. Úgy ráadásul, hogy nem is a szokásos öngyilkos módon csinálják, hanem megpróbálták menteni a bőrüket és el is indultak Ukrajna irányába, de a menekülési terv már amatőr volt és el is kapták őket pár óra után.

És te elhiszed azt, hogy ehhez az USA-nak/Ukrajnának semmi köze nem volt és az Iszlám állam saját döntése alapján- mert nincs amúgy elég ellensége a közel keleten- gyorsan megfricskázzák Putint a saját fővárosában - pont akkor amikor az ukrik is egyre inkább elkezdték bombázni/rakétázni az USA-tól kapott fegyverekkel a belső Oroszországi célpontokat is...

Ne viccelj már, hogy elhiszed ezt a propagandát! :-)

Arra térjünk vissza inkább, hogy hogy-hogy nem tűzték még ki a Vörös téren az ukri hősök az ukrán zászlót, miután 1 éve még kb ez volt a jóslatod, hogy megtanítják kesztyűben dudálni a debil orosz orkokat az ukri hősök megkapott csoda nyugati fegyverekkel?