Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

matgab Előzmény: #1499224

Sok embernek nem tetszett ez a törökök elleni meccs. Én amondó vagyok, hogy ez a török csapat nagyon erős , nem véletlenül előzték meg csoportelsőként a horvátokat.

Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobban játszani, de én azt mindig szeretem látni, hogy mit akar játszani a válogatott, mert az már mutat valamit , ha látszik. Ezek ellen nem lehetett volna egy nyílt sisakos küzdelembe belemenni, mert akkor megszórtak volna minket.

Dárdai Márton is jó védőnek tűnt szükség lesz rá. Másrészt egyik kedvencem Séfi is majdnem góllal tért vissza és jól is játszott sztem. Kleini is kifejezetten jónak tűnt abban az utolsó pár percben. Szobó meg kicsit visszább játszott, de érthető, hogy egy felkészülési meccsen nézik meg, hogy fel lehet-e építeni így a játékot...

Orbán remélem az EB-re már teljes értékű lesz, mert nagy szükség van rá. Lang és Szalai azért nem ugyanaz a kategória. Sajnos Szalainak nagyon rosszul sikerült a bajnokság váltás és mióta elment a Hoffenheimtől a Freiburgba, azóta sem javult. Sajnos ott Freiburgban is egy óriási bakival kezdett és bár kommunikáció szintjén megvédték- valójában le lett írva a srác. Innentől már nagyon nehéz lesz visszaverekednie magát, mert elveszett egyből a bizalom.

Sőt az egész Bundesligát valszeg nyáron ott kéne hagynia és elmenni belga/holland/portugál bajnokságba és újra felépíteni a karrierjét.

Dibusz sztem sokkal jobb kapus ma már, mint Gula, bár most tényleg szenzációsan védett Gula a törökök ellen. De korábban nagyon sokat bizonytalankodott és nem voltak a válogatottban bravúrjai. Dibusznak viszont mind a Fradi nemzetközi meccsein, mind a válogatottban elképesztő védései voltak és az egész kvalifikációt ő védte, nem is tartanám igazságosnak , ha most a 3. EB-jén hirtelen kiszorítaná őt Gula a csapatból.