Regisztráció Elfelejtett jelszó

a CIA már a spájzban van (igaz nem ebben, hanem abban)

matgab Előzmény: #1498753

Érdekes, hogy eddig végig folyamatosan azt hallottuk a médiában, hogy az oroszok bénák, félkegyelműek, részegesek, saját magukat lövik le, logiszikailag és katasztrófálisak, technológiailag hatalmas lemaradásban vannak (csirkeketrec a drónok ellen stb stb), rossz a logisztikájuk, rossz a parancsnokaik, akiket amúgy is levadásznak az ukrán/nyugati mesterlövészek. A katonák dezertálnak, nincs lőszerük, fegyverük, ha véletlenül meg tudják adni magukat, akkor azonnal megadják magukat.

Az orosz légierőt lövöldözik le , mint a legyeket, az orosz flottát meg tönkreverik az ukrán drónok meg gumicsónakból indított támadások.

Ehhez képest volt a nyári offenzíva ahol a beharangozott ukrán ellentámadás, ami a Krímről is ki kellett volna űzze az oroszokat az első falucska elfoglalása után megakadt , hatalmas ukrán veszteségekkel.

Most pedig úgy tűnik, hogy az ukrán erők nyárig sem fogják már kihúzni és kapituláció is lehet ebből, nem béketárgyalások...


Szóval az egészben az az érdekes, hogy az egész nyugati sajtó milyen egy szovjet típusú agit prop hatalom, akik ugyanúgy nem akarják semmilyen módon objektíven bemutatni a valóságot az embereknek, ahogy a demokráciának hazudott nyugati politikai berendezkedésben sincsenek polgári jogok (max az alacsonyrendű társadalmi tagok közötti jogszolgáltatás folyik), és az emberek se nem szabadok, se nem dönthetnek saját sorsukról és a 4 évente megrendezett választások is egy megjátszott hatalmas színpadi színjáték, ahol választhatunk a háttérhatalom két ugyanolyan jelöltje között.