Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fradi- Olympiakos

matgab Előzmény: #1498687

Fradi Olympiakos meccsről:

A helyzet az, h ha az ellenfél középpalyasai gyorsabbak, technikasabbak, erőnlétileg felkészültebbek, akkor taktikai bukás az, h még létszám hatranyba is hozzuk magunkat egy 4-4-2-es felállással, mert hiába van 2 csatár elől, nem jut el hozzájuk a labda. Ha ezt egy edző 90 percen keresztül sem veszi észre, az minősíti az edzőt. Sztankovicsnak nagy még az a kabát is, amit a Fradi képvisel.

Semmi elképzelés nem látszik a játékon, könnyen kiismerhető és a meccs során nem képes belenyúlni hozzáadott értékkel a mérkőzés alakulásába.

Egy celeb, egy ripacs, aki a kinti meccs után a nézőket próbálja tüzelni (mintha az nem lenne adott amúgy is egy átlagos játék során), ami azt mutatja, h fogalma sincs, h hogyan kellene változtatni.

Meccs közben, meg ha nincs különösebb indoka, akkor nem bratyizunk, pacsizunk az ellenfél játékosaival, mert 100%-ig az ellenfél legyőzésére kell koncentrálni. Apróság volt, de jól mutatta, h fejben nem ott volt.

Az meg hogy a játékosok azt sem tudták megcsinalni, amire amúgy képesek, az azt mutatja, hogy fejben sem voltak jól felkeszitve. Egy jó edző tudja, h mikor kell feltuzelni a játékosokat és mikor kell esetleg a túlfűtött állapotból visszavetetni vagy levenni a lelki terhet róluk, vagy hogyan kell hitet adni nekik.

Ezek mind érezhetőek voltak Rebrovnál vagy akár az ugyan gyengébb ellenfelek ellen bizonyító Máté Csaba esetében is -de látható volt, h mit és hogyan akar a csapat játszani.

Az összes többi edző meg lelketlen, buta, empátia hiányos, celeb edző volt. Ströger még önmagában is jellegtelen, karakter nélküli személyiség volt. Szóval a fő probléma az lehet, h akik kiválasztják, megbizzak őket, azoknak is valamilyen alapvető hiányossága van, amitől nem ismerik fel ezeket a hiányosságokat ezekben az edzőkben.

Persze mivel a Fradi messze a legnagyobb költségvetésű csapat, ezért valszeg a bajnokságot megnyerik és Sztankovics maradhat jövő nyárig, ahol majd -ha nincs különösebb blama - akkor bejuthat egy másod vagy harmadrendű európai kupasorozatba és mindenki elégedett marad. Kb még 2 évet simán ki fog húzni itt. Elveszett idő lesz ez is...

Ez az ex-Sevilla -Olympiakos edző ránézésre is egy intelligens krapeknak tűnik. Csakúgy, mint Klopp, vagy Guardiola vagy akár Xavi.

Most megverték az Újpestet 5-0-ra. De az UTE az már régen nem az a kategória , mint a klasszikus derbik idején volt, vagy akár a 80-as években. Egy Fradi - UTE az ma már majdnem olyan , mintha a Fradinak egy U15-ös csapatot kellene megvernie. Baromi büszkék lehetnek rá.