Regisztráció Elfelejtett jelszó

10 év alatt 250 milliárd dollár a metavilágra

matgab Előzmény: #1498313

Mondjuk ha az alapterméket nézzük- azaz a facebook-ot az katasztrófálissá vált. Sztem hamarosan emberek tömegei fogják otthagyni, elhagyni leszokni róla.

Azt szerette benne régen az ember, hogy látta a saját barátainak történéseit, gondolatait, képeit.

Mostanában (talán mióta megjelent a fizetős FB (?) meg megvan még a mozdulat, hogy az ember megnézi a face-t és pörget , de azt látom, hogy akár egy fél órán keresztül is pörgethetem , akkor sem látom az ismerőseim bejegyzéseit. Látok sok olyan témájú cikket, amire már egyszer kattinthattam, meg látok rövid videók tömkelegét, meg mindenféle olyan cikket , amit elém tesz , sőt olyan emberek írásait is elém teszi, akiket nem is ismerek csak gondolom fizettek azért, hogy bizonyos célcsoport lássa azokat. Meg töménytelen mennyiségű reklámot.

Régen gyomláltam a reklámokat, igyekeztem őket bannelni, vagy bármi, de ez ma már esélytelen.

Úgyhogy én most már egész nap megvagyok FB nélkül - aminek azért vhol örülök is- és max este nézek rá. De van, hogy kimaradnak a napok.

Igazából ma már nem látható a születésnapom sem, ne irogassanak olyanok, akik egész évben nem írtak, vagy nem beszéltem velük és én sem köszöntgetek fel csak olyanokat, akikre úgy gondolom , hogy fontosabbak nekem talán- de egyre kevésbé ezt is.

Nem tudom, hogy mi van az insta-n, mert abban nem vagyok, de sztem a FB-nek ez már lassan a csúcsa kell, hogy legyen, mert így az újabb felhasználókat már kevésbé fogja bevonzani és egyre több régit fog elveszíteni.

Lassan ott tartok, hogy ha lenne IWIW, akkor inkább ott lennék ismét. (Pedig már 16 éve regeltem a face-n).