Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vásárolható-e pénzért boldogság?

prfecó Előzmény: #1494427

Németországban Münchentől 18 km melletti ház ,(általában családosok veszik ki 2-3 évre amikor a férjet középvezetőként Münchenbe helyezik) ahonnan bejárnak melozni.Ha bejön Nekik akkor maradnak ők is vesznek lakáskontóra valamit. Akinek nem jön be , máshova megy melozni és költözik máshova

Münnchenben van két kicsi lakás , de mivel államilag kötött lakbérek vannak , inkább air-en keresztül kiadás megy.

Lányom Hollandia Heerlen kisváros , családi ház. Magamnak Heerlen apartman közel legyek. Igen Németországba megy bevásárolni (12 km ) , egyik Hollandia magán bölcsőde , másik gyerek iskola Belgium 25 km(mert Holland iskola rossz ) Férj Eindhoven 1 óra autó. Ez teljesen természetes távolságok , minden 3 évben autók lecseréve.


Bárhol jártam mindenkinek van lehetősége-, ha van hivatalos fizetése , bejelentett munkahely , rendezett bankkapcsolat van-1,5 % tól 2,5 % kizárólag lakáshitel 15-20-25 éves lejáratokkal. Nem szeretik az idő előtti visszafizetést , csak ha rajtuk keresztül veszel újat (refinanszírozás , na azt szeretik)


Én nem mondom, hogy akár Mo-n vagy máshol minden emberek gondolkodását ismerem , de aki nem bassza el a pénzét sokkal nyugodtabban , anyagilag is jobban él , mint Magyarországon.

Az röhely , hogy volt jól bejáratott kis rendezvényes cégem és jött egy Neres és elvette a piacot. Most kénytelen vagyok betagozodni a rendezvényekre. Vagy bérelni üzleteket Balaton , Tisza-tó , Velencei tó , ami vagy bejön vagy nem.