Regisztráció Elfelejtett jelszó

FB-ról vettem

matgab Előzmény: #1493250

A nők manapság alapvetően szinte csak maguknál jobb anyagi körülmények között lévő pasit választanak. (Biztos van kivétel, de amit én látok kapcsolatok azoknak a 95%-a az ilyen). És a csajok közül , aki nem talál ilyet, azok meg inkább szingliséget választják semmint a bizonytalan anyagiakkal rendelkező partnert (vagy nem is bizonytalan, de kevésbé tehetős, mint a nő).

És az is biztos, hogy a házasságok/tartós kapcsolatok során a férfiak anyagi hozzájárulása a család boldogulásához kb. 100%- 70% között van.

Emellett a csajok ha szülnek, akkor már nemcsak a feleséget kell eltartani (annak csökkentett fizetésével együtt), hanem a gyerekeket is, meg rossz esetben a szülőket is.

Érdekes közgazdasági tanulmány lenne , ha egyszer megnézni valaki, hogy milyen mennyiségű jövedelemtranszfer megy a nőkhöz a férfiaktól globálisan...

Ezért is kva felháborító az, hogy a nőknek egyenlő fizetést akarnak kiharcolni, mert így is hatalmas jövedelem áramlák át a férfiaktól a nők felé.

Másrészt aki ebben a totálisan lerövidülő párkapcsolati időhorizontok mellett úgy megy bele a házasságba, hogy nincs házassági szerződése a vagyonmegosztásról, az meg is érdemli, hogy elvegyék a pénzét, mert az hülye.

Ha gyerek lesz, akkor úgyis b@szhatja már a szerződését, mert a gyerek az legtöbbször életbiztosítás is az elvált nőknek. Asszonytartás, vagy az exférjet akár ki is teszik saját lakásából is. Arról meg nem beszélve, hogy egy apának milyen elképesztően korlátozzák a gyerekhez való jogait a nőkhöz képest egy válóper esetén. Egy barátom felesége fogta és "elrabolta" a gyerekeket és nem engedi, hogy találkozzon az apa azokkal a gyerekekkel akik megőrülnek érte, úgy szeretik (nyilván ez a bosszú a férj ellen- aki amúgy nem követett el semmit a családja ellen).

És az hogy az anya így elrabolta a gyerekeket, az minden hatóság részére rendben van. Most kapott két hetente látogatási jogot, de azt is csak egy kijelölt gyámhatóság (vagy hogy hívják őket) felügyelete alatt és 2 órát lehet velük 300 km-re az otthonától reggel 9-től 11-ig! (nincs kocsija tehát irány a vonat reggel 5-kor)

Így járt már másik haverom is amúgy. Bármit próbálnak tenni /eljárni az apukák még azt is bizonyítaniuk kell, hogy ők az apák. Az anyák azok meg kész tények, bármit megcsinálhatnak. Bármivel megvádolhatják a férfiakat (hogy verték vagy abuzálták a gyereket /családot, vagy kihívják a rendőrséget) és neked kell bizonyítani, hogy mit nem tettél... Botrány!

Szóval ez a vicc alul, nem annyira vicc.